Οικίες Μονοκατοικία Ισόγειο
Πληροφορίες ακινήτου:
2000
Ισόγειο
0 τ.μ.
5
EUR 700000 €

Ιδ. Χαρακτ.: Τριφασικό Ρεύμα, Φυσικό αέριο, Δορυφορική κεραία, Θέα στη θάλασσα, Αυτόνομος Κήπος, 2+ μπάνια, Συναγερμός, Τζάκι, Πόρτα ασφαλείας, Πολυτελές, Ανακαινισμένο,
Πληροφορίες : Kοντά στην παραλία του Πλατανιά διαθέτουμε προς πώληση μια βίλα 350 τ.μ. σε οικόπεδο 2 000 τ.μ. Αποτελείται από έξι υπνοδωμάτια με το ιδιαίτερο μπάνιο, το κάθε ένα με jacuzzi, κουζίνα, καθιστικό, και περιμετρικές ανοιχτές και σκεπασμένες βεράντες. Η βίλλα είναι πλήρως επιπλωμένη και εξοπλισμένη με κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, τοστιέρα, καφετιέρα, δορυφορική TV, dvd, radio/cd, πλυντήριο ρούχων, ηλιακό θερμοσίφωνα, κεντρική θέρμανση, a/c, BBQ, 12 σαλόνια ηλιοθεραπείας, με πισίνα που έχει καταπληκτική θέα στη θάλασσα και κήπο με γρασίδι και δέντρα.

* προσοχή τα στοιχεία και τα δεδομένα είναι εικονικά, καθώς το παρόν website είναι σε κατάσταση ανάπτυξης.

Tο ακίνητο είναι διαθέσιμο από την:

Επιχείρηση: Sun & Land
Διεύθυνση: Νικήτη, Σιθωνία
Τηλέφωνο: 2109010990
E-mail: support@carnet.gr
Homepage: www.housevision.gr

(* προσοχή τα στοιχεία και τα δεδομένα είναι εικονικά, καθώς το παρόν website είναι σε κατάσταση ανάπτυξης.) Η Εταιρία ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2004 με σκοπό την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών. Η Sun & Land έχει την τεχνική υποδομή και κύρος να ικανοποιήσει την οποιαδήποτε ανάγκη ή απαίτηση των πελατών της για οποιαδήποτε κατηγορία ακινήτου ανεξαρτήτως αξίας με γνώμονα πάντα την καλή εξυπηρέτηση.
Οικίες  Ισόγειο εικόνα 1
Οικίες  Ισόγειο εικόνα 2
Οικίες  Ισόγειο εικόνα 3